DE EERSTE HOOFDTELEFOON MET GEPERSONALISEERD GELUID, GEÏNSPIREERD DOOR GRAMMY®-WINNAAR QUINCY JONES

Meer informatie

GEÏNSPIREERD DOOR EEN LEGENDE

"Ik heb de afgelopen vijf jaar ontzettend genoten van een prachtige samenwerking met Harman en het is fantastisch om de AKG N90Q aan mijn hoofdtelefoonlijn toe te voegen." aldus Quincy Jones. "Er zijn niet meer dan 12 noten en welke muzikale voorkeur u ook heeft, jazz, R&B, pop, rock of klassiek, ik ben ervan overtuigd dat de verbeterde luisterervaring die de AKG N90Q biedt, de luisteraar de gelegenheid geeft het geluid zo aan te passen dat deze zich in een professionele opnamestudio waant."

Ontdek de technologie Bekijk de productvideo

Built to Inspire

View the Full Instagram Series Below

×

Finetunen

DE EERSTE HOOFDTELEFOON OP MAAT TER WERELD

Just rotate the control rings on the ear cup to subtly and continuously adjust the bass and treble level, without distorting sound reproduction. This allows you to fully control the sound regardless of the type of music. This feature was inspired by Quincy Jones and developed under his supervision.

Geluidsbeeldregeling

DE HOOFDTELEFOON AFGESTEMD OP UW EQUIVALENT VAN PERFECTIE

Standaard, Studio of Surround? Of u nu de voorkeur geeft aan een neutraal geluidsbeeld of graag het gevoel krijgt zich in een opnamestudio te bevinden, u kunt de N90Q afstemmen op uw persoonlijke smaak.

STANDAARDINSTELLING

In this setting, DSP spatial processing is disabled. The setting allows the use of external 3D sound imaging like DTS Headphone:X™ or Dolby® headphone

STUDIO-INSTELLING

The setting is designed to give you a more natural listening experience, as the producer intended, even though they used monitor speakers, not headphones to produce the content.

SURROUND-GELUIDSINSTELLING

This setting adds distance to the sound imaging, creating a more spacious sound, especially suitable for naturally recorded music (orchestra, jazz), and also most pop recordings.

De TruNote-technologie

Zo wordt gezorgd voor een extreem nauwkeurige geluidsweergave

TruNote technology consists of a new, proprietary software solution for auto-calibration and frequency response measurement. In combination with a patented dual foam ear cushion and a pistonic motion driver, TruNote allows music reproduction to reach the maximum sound accuracy.

De autokalibratie-oplossing werkt met twee microfoons in elke oorschelp om de frequentierespons te meten terwijl u de hoofdtelefoon draagt, en genereert binnen een seconde een nauwkeurig correctiefilter. Door de verdeling van de geluidsdruk te meten kan de technologie in de N90Q het geluid aanpassen aan de vorm van uw oor, vervorming verminderen en een natuurgetrouwe geluidsweergave realiseren.

De gepatenteerde oorschelpen van dual-density geheugenschuim helpen niet alleen ongewenste reflecties tussen oor en driver te onderdrukken; ze verbeteren ook de passieve ruisonderdrukking en verhogen het draagcomfort aanzienlijk.

De combinatie van de 52 mm grote nieuwe pistonic-motion omzetter met een membraan van speciaal Japans papier (dat voor optimale uitlijning tussen driver en oorkanaal excentrisch is geplaatst) garandeert een optimale geluidsreproductie.

Actieve ruisonder-drukking

De AKG N90Q is ook voorzien van de eerste echte audiofiele, volledig discrete, analoge actieve ruisonderdrukking schakeling ter wereld, die ruis onderdrukt in een 20 dB brede frequentieband, zonder zelf overmatige ruis te genereren. Niet alleen de externe ruis wordt met 20 dB verminderd (een factor tien!), maar ook de vervorming als gevolg van de omvormer van de hoofdtelefoon en het oorkussen. Door de afwezigheid van intermodulatie-effecten ontstaat een buitengewone basweergave en transparantie in het complete spectrum.

ALLEEN HET BESTE, VOOR DE BESTE

Gemaakt van topmaterialen voor buitengewoon comfort en luxe. De N90Q is, door een subtiele combinatie van aluminium en leer, een fraai staaltje van vakmanschap. Elk detail van de N90Q is ontworpen en vervaardigd met grote nauwkeurigheid en met behulp van topmaterialen.