Bestelling

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Alle bestellingen worden tijdens kantooruren geleverd door DPD, en voor deze bestellingen moet worden getekend. Nadat uw bestelling vanuit ons magazijn bij DPD is aangeboden, ontvangt u via e-mail een verzendbevestiging. In deze e-mail vindt u tevens het ‘Track & Trace’-nummer van de levering zodat u uw zending via de website van DPD kunt volgen.De koerier van DPD bezorgt op werkdagen tussen 08.00 uur en 18.00 uur en zal altijd 3 pogingen ondernemen om de bestelling bij u af te leveren. Na iedere poging vindt u tevens een afleverkaart in uw brievenbus, waarop staat vermeld wanneer het pakket opnieuw zal worden aangeboden.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra de betaling voor uw bestelling is ontvangen wordt uw opdracht door ons distributiecentrum verwerkt. Tijdens deze verwerking houden wij u van elke stap op de hoogte. Zo ontvangt u via e-mail bevestiging van uw bestelling, van uw betaling, van de verwerking en uiteindelijk van de verzending. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 5 werkdagen te verzenden.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Nadat u uw bestelling hebt bevestigd, kunt u deze niet meer wijzigen.

Wat gebeurt er als Harman mijn bestelling moet wijzigen?

In sommige gevallen kan er sprake zijn van een onvoorziene voorraadbeperking of zijn artikelen mogelijk niet langer leverbaar. Wij proberen u zo spoedig mogelijk via e-mail op de hoogte te stellen van eventuele vertragingen en/of onvoorziene wijzigingen.

Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?

Zodra uw bestelling bij Harman binnenkomt, ontvangt u via e-mail een bevestiging met alle gegevens van uw bestelling. Als uw betaling is ontvangen, ontvangt u een nieuwe e-mail met daarin de betalingsbevestiging.

Wat is de huidige status van mijn bestelling?

Om u op de hoogte te houden van de meest recente informatie over de verwerking en levering van uw bestelling, stuurt Harman u bij iedere stap van het bestelproces een nieuwe bevestiging met de laatste status.

Ik heb geen ontvangstbevestiging, orderbevestiging of leveringsaankondiging ontvangen per e-mail.

Neem contact op met de Klantenservice van de Harman Online Shop.